Auto

U komt uit de richting Drachten/Heerenveen over de A7. Op de A7 neemt u de afslag Joure. Na 100m op een ovatonde gaat u links. U gaat hier rechtdoor, dit is de Sewei. Deze gaat bij een minirotonde over in de Sewei. Na ongeveer 500m gaat u links bij de eerste afslag “bedrijvenpark Woudfennen”. (Madame Curieweg). Bij een minirotonde gaat u rechts en na 50m weer links. Dit is de Voltahof.
U komt uit de richting Lelystad/Emmeloord/Lemmer over de A6. U neemt de afslag Joure. Na 100m op een ovatonde links. Verder zoals boven beschreven.

U komt uit de richting Sneek over de A7. Vlak voor Joure neemt u de afslag Joure-west. U rijdt deze uit tot over de snelweg. Bij een T splitsing gaat u rechts richting Joure. Dit is de Tramwei. Bij een minirotonde met een groot kunstwerk gaat u rechtdoor. (Rechts van de weg ligt een schoolgebouw). Na ongeveer 500m neemt u de eerste afslag rechts “bedrijvenpark Woudfennen” (Mercatorweg). U rijdt tot een minirotonde, hier gaat u links en direct na 50m weer rechts. Dit is de Voltahof.

Vanuit de richting Grou/Irnsum/Ter Herne rijdt u naar het centrum van Joure tot de Harddraversdijk. Deze rijdt u helemaal uit tot de rotonde met een kunstwerk. Hier gaat u links. U bent dan op de Sewei. Neem dan de eerste afslag rechts (Mercatorweg) en daarna bij een minirotonde links. Na 50m is rechts de Voltahof.

Bus

Vanuit de richtingen Heerenveen en Sneek stoppen er bussen op de Sewei tegenover het “bedrijvenpark Woudfennen”.

Trein

Komt u met de trein, dan moet u in Heerenveen op het station overstappen op de bus naar Joure die op de Sewei stopt.