Direct contact

0515-434737 

U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via bovenstaand telefoonnummer. U belt dan met ons afsprakenbureau dat op een andere locatie is gevestigd dan de praktijk. Het bureau is drie ochtenden in de week (maandag t/m woensdag) rechtstreeks te bereiken van 9.00-11.30 uur. U belt dan met Anke van der Valk.

Antwoord apparaat 24/7

De rest van de week, ook ’s avonds en in de weekends kunt u een antwoordapparaat inspreken. Dit wordt dagelijks afgeluisterd, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Email

Formulier “terugbelverzoek”met noreply in zijkolom
Als u het formulier hiernaast invult wordt u teruggebeld op maandag t/m donderdag van 9-11.30uur.

Afzeggen van een afspraak

Wilt u bij verhindering een afspraak minimaal 24 uur van tevoren afzeggen? Dit kunt u telefonisch (inspreken) doen. Als u niet afzegt, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. U kunt 24/7 het antwoordapparaat inspreken.

Uw eerste afspraak

Als u voor het eerst een afspraak maakt dan krijgt u een uitleg over de gang van zaken door onze praktijkassistente. Deze afspraak moet u daarom zelf maken. Houdt uw agenda en pen en papier bij de hand.

Het eerste consult

Het eerste consult is vooral bedoeld om de juiste diagnose te stellen en te bepalen wat de beste behandeling voor u is. Soms is er genoeg tijd over om met de eerste behandeling te starten. Het duurt ongeveer 40 minuten. Uitgebreide beschrijving van het eerste consult.

Vragenlijst

Wilt u deze vragenlijst eerste consult printen, invullen en meenemen naar het eerste consult.

Vakantiewaarneming

In de vakanties is er een waarneemregeling met collega’s in de regio. Waarneemgroep

Ons centrum in Joure

Ons centrum is gevestigd in Joure op het bedrijvenpark De Woudfennen. Het is gunstig gelegen centraal in het noorden van het land aan de A7. Ook bussen en Interliners stoppen vlak bij.

Gratis parkeerruimte voor het praktijkgebouw.

Adres

Bedrijvenpark De Woudfennen
Voltahof 5
8501 XP  Joure

Route

Klik hier voor een routekaart en routebeschrijving

Terugbelverzoek

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.