Links

NVAMG

Nederlandse vereniging van artsen voor OrthoManuele Geneeskunde gaat in 2017 NVAMG heten, Nederlandse vereniging van artsen voor Musculoskeletale geneeskunde. Beroepsvereniging voor opleiding, wetenschappelijk onderzoek, kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging en nascholing.

RAMG

Register OrthoManuele Geneeskunde gaat in 2017 RAMG heten, register artsen Musculoskeletale geneeskunde. Dit register is bepalend voor vergoeding door uw verzekeringsmaatschappij. Artsen worden alleen opgenomen in dit register als ze aan alle eisen van opleiding en nascholing voldoen en zijn opgenomen in een klachtregeling.

FIMM

Internationale vereniging van artsen voor manuele en muskeloskeletale geneeskunde.

IAMMM

Internationale wetenschappelijke vereniging van artsen voor manuele geneeskunde en muskuloskeletale geneeskunde.

McKenzie Benelux

Vereniging van artsen en therapeuten die het McKenzie systeem toepassen. Oefentherapie op basis van wetenschappelijk onderzoek.

SIS

Internationale organisatie voor onderzoek en opleiding voor injecties in de wervelkolom.

Rugpoli

Rugpoli Twente, medisch centrum in Delden waar naast OrthoManuele Geneeskunde en McKenzie therapie ook spinale injectietechnieken worden toegepast. Onze vaste samenwerkingspartner voor het verrichten van MRI scans en het doen van injecties.

Emile Keuter

Neuroloog, was jarenlang onze vaste partner voor het doen van neurologisch onderzoek. Hij verhuisde van het Isala Diaconessen in Meppel naar Aruba en later Amsterdam. Hij is tevens gespecialiseerd in Whiplash en SOLK. Hij heeft een boek geschreven over whiplash. Whiplash, beleving en behandeling.

Jan Piet Tabak

Anesthesist op de pijnpoli Heerenveen gespecialiseerd in behandeling van pijn. Vaste samenwerkingspartner voor het doen van injecties in de wervelkolom.

Willy van Zanten

Psychologe, onze vaste samenwerkingspartner voor psychologische begeleiding en EMDR therapie.

Bas Hesselink, Industrial Design and Prototypes

Producent en leverancier van drevels voor Orthomanuele en Musculoskeletale Geneeskunde